Villa Praia de Topo 2

Deze moderne design nieuwbouw villa is in 2017 opgeleverd en geheel door de huidige eigenaar ontworpen.

Op een vrijstaand perceel van 1600 m2 met vrij uitzicht op de Atlantische oceaan en op circa 150 meter van een prachtig zandstrand bevindt zich deze unieke villa, welke van alle luxe en gemakken is voorzien. Het perceel ligt tevens op 3 kilometer van de haven vanwaar de ferry van en naar Sao Vicente arriveert.

Middels een elektrisch bedienbaar toegangshek arriveert u op de ruime oprit, met aangrenzend een inpandige garage met ruimte voor 2 auto’s. De garage heeft een elektrische overheaddeur. Wat direct opvalt is het minimalistische design en strak ingerichte tuin met zwembad. Langs het zwembad (12,5 x 5 meter) loopt u via een corridor naar de voordeur.

Op een totaal woonbaar vloeroppervlak van bijna 500 m2 is de indeling als volgt:
Centrale hal met toilet
Woonkamer (ca. 60m2) met glazen schuifpui over de gehele lengte en wijnkelder
5 slaapkamers
4 badkamers
Open trap naar 1e verdieping
Ruim washok met inbouwkasten/ zwart natuursteen en 2e trap naar 1e verdieping
Technische ruimte via de buitenzijde bereikbaar

1e verdieping

Woonkamer met open keuken en kookeiland (ca. 100m2) incl. vaatwasser, inbouw oven, espressomachine, koel en vrieskasten inbouw, 110 cm gasfornuis met 3 ovens
Bijkeuken
Terras ( 12 m2) met vrij uitzicht op de bergen aan de achterzijde
Terras ( 80 m2) met vrij uitzicht op zee ( inclusief infinitypool 3 x 3 meter)
Toilet

In de gehele woning liggen keramische zwarte plavuizen van 60×60 cm. Deze plavuizen garanderen het gehele jaar door een koel klimaat in de villa. Door bij de bouw slim om te gaan met ventilatie heeft de woning geen extra kunstmatige koeling nodig.

Alle inbouwapparatuur en sanitair is door de huidige eigenaar vanuit Nederland geïmporteerd en zijn van hoogwaardige kwaliteit zoals AEG, ATAG, Stoves en Villeroy & Boch.

In de gehele tuin staan ongeveer 30 palmbomen, diverse fruit- en sierplanten, als sinaasappelbomen, bananenplanten, limoenstruiken en een mangoboom. Het geheel is afgesloten middels een wit afgestuukte muur, met camerabeveiliging.

Vraagprijs € 490.000,00 kk
Beschikbaar per direct.